Mořská štika s cizrnou
Potřebné ingredience
filety z mořské štiky cizrna ve slaném nálevu zelená jarní cibulka řapíkatý celer rajčata olivový olej sůl,červená sladká paprika, chilli papričky - dle chuti.
Postup přípravy
Necháme si jednu filetu v celku a ostatní nakrájíme na kousky, které osmažíme na olivovém oleji. Osolíme a přidáme červenou sladkou papriku.
Na pánvi prudce osmahneme nakrájenou zelenou jarní cibulku - celou tzn.bílou i zelenou část, přidáme nakrájený řapíkatý celer a cizrnu ve slaném nálevu. Nakonec přidáme nakrájené rajčata a nadrobno nakrájenou zelenou část celeru. Směs osolíme a přidáme nadrobno nakrájené chilli papričky .
Ryby smícháme se směsí cizrny a zeleniny.
Plát filety v celku osmažíme po obou stranách a servírujeme na připravenou směs.
Na pánvi prudce osmahneme nakrájenou zelenou jarní cibulku - celou tzn.bílou i zelenou část, přidáme nakrájený řapíkatý celer a cizrnu ve slaném nálevu. Nakonec přidáme nakrájené rajčata a nadrobno nakrájenou zelenou část celeru. Směs osolíme a přidáme nadrobno nakrájené chilli papričky .
Ryby smícháme se směsí cizrny a zeleniny.
Plát filety v celku osmažíme po obou stranách a servírujeme na připravenou směs.
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé